• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Sofia

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 1,785 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Sofia

Flyg Sofia (SOF) - beställ billiga biljetter och flyg till Sofia, Bulgarien.

Boka flyg Sofia (SOF), Bulgarien. Är du redo för ditt livs upplevelse i en av de mest spännande städerna i Östeuropa? Boka din semester- eller helgresa till Sofia med Lufthansa nu och utnyttja våra prisvärda erbjudanden. Som både kulturellt, politiskt och ekonomiskt centrum i Bulgarien är Sofia verkligen värt ett besök. Upplev lokalbefolkningens vänlighet på restauranger, barer, museum och vackra parker. Ta kortare turer på landsbygden antingen på turstigar eller cykelvägar. Upptäck Sofias vackra arkitektur och njut av nattlivet i barer och klubbar. Boka din resa till Sofia nu. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Sofia

 • Väder I dag
  I dag
  16°C
  /
  9°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  17°C
  /
  9°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  16°C
  /
  9°C
 • Onsdag
  Väder Onsdag
  14°C
  /
  8°C

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Sofia, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Sofia med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Sofia billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.