Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Sarajevo

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Sarajevo

Flyg Sarajevo (SJJ) - Flyg billigt till Sarajevo, Bosnien och Hercegovina

Flyg Sarajevo (SJJ) till den fantastiska huvudstaden i Bosnien och Hercegovina och njut av en härlig semester i Sarajevo. Boka dina Lufthansa-flygbiljetter nu och upptäck underbara sevärdheter som det antika gamla stan, gå på den latinska bron eller njut av den läckra lokala maten. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Sarajevo

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Sarajevo, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Upplev Sarajevo i Bosnien-Hercegovina.

Sarajevo är en spännande weekendstad. Här kan du njuta av både natur och kultur. Ta en promenad i parken Vrelo Bosna med sin fantastiska natur eller gå i de smala gränderna uppför en av bergssluttningarna med en makalös vy. Sarajevo kallas Balkans Jerusalem och här hittar du katedralen, den ortodoxa kyrkan, Husrev-Beg moskén och synagogan inom gångavstånd. Njut av folkvimlet i basarkvarteren mitt i stan. Glöm inte att prova på den honungssöta baklavan. Lufthansa tar dig hit snabbt och prisvärt.