• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Sarajevo

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 1,546 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Sarajevo

Flyg Sarajevo (SJJ) - Flyg billigt till Sarajevo, Bosnien och Hercegovina

Flyg Sarajevo (SJJ) till den fantastiska huvudstaden i Bosnien och Hercegovina och njut av en härlig semester i Sarajevo. Boka dina Lufthansa-flygbiljetter nu och upptäck underbara sevärdheter som det antika gamla stan, gå på den latinska bron eller njut av den läckra lokala maten. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Sarajevo

 • Väder I dag
  I dag
  15°C
  /
  5°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  19°C
  /
  7°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  21°C
  /
  9°C
 • Onsdag
  Väder Onsdag
  15°C
  /
  9°C

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Sarajevo, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Upplev Sarajevo i Bosnien-Hercegovina.

Sarajevo är en spännande weekendstad. Här kan du njuta av både natur och kultur. Ta en promenad i parken Vrelo Bosna med sin fantastiska natur eller gå i de smala gränderna uppför en av bergssluttningarna med en makalös vy. Sarajevo kallas Balkans Jerusalem och här hittar du katedralen, den ortodoxa kyrkan, Husrev-Beg moskén och synagogan inom gångavstånd. Njut av folkvimlet i basarkvarteren mitt i stan. Glöm inte att prova på den honungssöta baklavan. Lufthansa tar dig hit snabbt och prisvärt.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.