• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg New York

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 3,393 kr*

Flygningar över hela världen

Information om New York

Flyg New York (NYC) med A380 - boka billiga flyg och flyg till New York, USA

Flyg New York (NYC), USA. Njut av våra prisvärda flyg till New York. Låt Lufthansa ta dig till ""The Big Apple"", New York. Njut av synen och ljudet av Manhattan, platsen där gammalt möter nytt. Ta dig till den mest klassiska skyskrapan av dem alla, Empire State Building, och se frihetsgudinnan som länge symboliserat landets självständighet och frihet. Missa inte de andra kända sevärdheterna som till exempel Ground Zero, The GuggenheimMetropolitan Museum of Art och kända kvarter som China Town, Wall Street och Times Square. När du behöver en paus från det dunkande stadslivet tar du bara tunnelbanan till Central Park. Shoppa galet bra i New York med deras mångfald av olika varuhus, designaffärer och fabriksoutlets. Sippa på en Cosmopolitan och lev dig in i NY livet! Boka en resa till New York idag och ta fördel av våra billiga biljetter. Förutom resor till New York erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in New York

 • Väder I dag
  I dag
  12°C
  /
  9°C
 • Søndag
  Väder Søndag
  17°C
  /
  9°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  16°C
  /
  9°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  12°C
  /
  7°C

Fler internationella flygningar

Även om du inte planerar en resa till New York, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Flyg till New-York - staden som aldrig sover.

New York är full av energi dygnet runt. Ta en Hop-On-Hop-Off sightseeingtur till de många sevärdheterna. Rockefeller Center ska du inte missa. Från Times Square kan du flanera på Broadway och shoppa eller köpa biljett till en av showerna. Museum of Modern Art presenterar den största samlingen av modern konst. Stilla hungern på ett Steakhouse, en Diners eller varför inte i det charmiga Little India. Ta en drink på en Rooftop Bar och njut New York by night. Med Lufthansa flyger du hit billigt.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.