• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg München

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 1,277 kr*

Flygningar över hela världen

Information om München

Flyg München (MUC) - beställ billiga biljetter och flyg till München, Tyskland

Flyg München (MUC), Tyskland. Utnyttja vårt erbjudande på resor till München. Boka din resa med Lufthansa för en semester i München. Flyg från Stockholm eller Göteborg. Upplev München, Bayern och . Njut av en helg i München genom att vandra runt i gamla stan, besök de berömda sevärdheterna eller ta en kaffe på en uteservering. Missa inte möjligheten att uppleva Bayerns huvudstad med vårt erbjudande på flygbiljetter till München. Boka nu och njut av en behaglig resa med Lufthansa. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in München

 • Väder I dag
  I dag
  9°C
  /
  5°C
 • Lørdag
  Väder Lørdag
  11°C
  /
  3°C
 • Søndag
  Väder Søndag
  11°C
  /
  2°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  15°C
  /
  6°C

Fler flyg till Tyskland

Även om du inte planerar en resa till München, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Flyg till München - Bayerns huvudstad.

München är Tysklands mest populära stad. Här blandas traditionellt bayerskt med det moderna. Se på klockspelet på Marienplatz eller gör ett besök på det berömda tekniska museet, Deutsches Museum. I de tre Pinakotheken kan du beundra berömda konstverk från alla epoker. Gå på Viktualienmarkt med sitt imponerande utbud av varor. Drick en sejdel öl och ät någon bayersk specialitet i en ölhall eller under sommartiden i en Biergarten. Från München flyger Lufthansa dig vidare till många andra resmål.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.