Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg München

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om München

Flyg München (MUC) - beställ billiga biljetter och flyg till München, Tyskland

Flyg München (MUC), Tyskland. Utnyttja vårt erbjudande på resor till München. Boka din resa med Lufthansa för en semester i München. Flyg från Stockholm eller Göteborg. Upplev München, Bayern och . Njut av en helg i München genom att vandra runt i gamla stan, besök de berömda sevärdheterna eller ta en kaffe på en uteservering. Missa inte möjligheten att uppleva Bayerns huvudstad med vårt erbjudande på flygbiljetter till München. Boka nu och njut av en behaglig resa med Lufthansa. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in München

Fler flyg till Tyskland

Även om du inte planerar en resa till München, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg till München - Bayerns huvudstad.

München är Tysklands mest populära stad. Här blandas traditionellt bayerskt med det moderna. Se på klockspelet på Marienplatz eller gör ett besök på det berömda tekniska museet, Deutsches Museum. I de tre Pinakotheken kan du beundra berömda konstverk från alla epoker. Gå på Viktualienmarkt med sitt imponerande utbud av varor. Drick en sejdel öl och ät någon bayersk specialitet i en ölhall eller under sommartiden i en Biergarten. Från München flyger Lufthansa dig vidare till många andra resmål.