Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Miami

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Miami

Flyg Miami (MIA) - flyg billigt till Miami, USA

Flyg Miami (MIA), USA. Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till en av de vackraste städerna i Florida, Miami. Miami är den perfekta staden för en weekend- eller shoppingresa. Se häpnadsväckande sevärdheter som Freedom Tower och Virginia Key Beach. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Miami

Fler internationella flygningar

Även om du inte planerar en resa till Miami, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg till Miami i "solskensstaten" Florida.

Miami har härliga pudervita stränder där du kan koppla av eller delta i det aktiva strandlivet. Flanera i den kubanska stadsdelen Little Havana och njut latinamerikansk flair. Besök Art Deco Historic District med sina fantasifulla pastellfärgade byggnader, restauranger och boutiquer. Missa inte Park Central Hotel, förr en stamlokal för Hollywood stjärnorna. Ta en tur till Key West och Everglades, båda är ett måste i Florida. Med Lufthansas prisvärda flyg kommer du till Miami snabbt och billigt.