Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Málaga

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Málaga

Flyg Málaga (AGP) - flyg billigt till Málaga, Spanien

Flyg Málaga (AGP), Spanien. Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till en av de vackraste städerna på Costa del Sol, Málaga. Málaga är den perfekta staden för en weekend- eller shoppingresa. Se häpnadsväckande sevärdheter som Pablo Picassos födelseplats, hamnen och Gibralfaro slottet. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Málaga

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Málaga, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Málaga - Spaniens soliga paradisstad.

Málaga är en stad full av liv med en härlig blandning av flertusenårig historia och modern kultur. Alcazaba är ett militärfort från den arabiska tiden. Picassomuseet med sina 200 konstverk fascinerar alla besökare. Besök den fantastiska botaniska trädgården med över 500 tropiska växter. Gillar du vin måste du gå på Museo del Vino som ligger i den historiska delen av Málaga. Avkopplingen finner du på den kilometerlånga stranden. Med Lufthansa kommer du till Málaga snabbt och prisvärt.