• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Los Angeles

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 3,859 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Los Angeles

Flyg Los Angeles, USA - flyg billigt till Los Angeles (LAX)

Flyg Los Angeles (LAX), USA. Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till Kaliforniens största stad, Los Angeles. Los Angeles är den perfekta staden för en weekend- eller shoppingresa. Se häpnadsväckande sevärdheter som Walt Disney Concert Hall och den berömda Hollywoodskylten. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Los Angeles

 • Väder I dag
  I dag
  34°C
  /
  18°C
 • Lørdag
  Väder Lørdag
  30°C
  /
  16°C
 • Søndag
  Väder Søndag
  26°C
  /
  19°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  24°C
  /
  17°C

Fler internationella flygningar

Även om du inte planerar en resa till Los Angeles, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Flyg till Los Angeles - änglarnas stad.

Los Angeles är en spännande multikulturell stad och här finns det otroligt mycket att göra och se. När du tar en Studio Tour i Universal Studios känner du säkert igen många av Hollywoodfilmernas kulisser. Flanera på den glittrande Sunset Strip och ta en drink i någon av de otaliga barerna. Njut av det fantastiska kulinariska utbudet på L.A. Farmer's Market. Shoppa i något av de många shoppingområdena eller besök Rose Bowl loppmarknad. Med Lufthansas låga priser har du mer att spendera i L.A..

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.