• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Izmir

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 1,820 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Izmir

Flyg İzmir, Turkiet - beställ billiga biljetter och flyg till İzmir (IZM).

Flyg till İzmir, Turkiet. Boka din affärs-, semester- eller helgresa till İzmir, Turkiet med Lufthansa. İzmir är Turkiets näst största hamnstad, efter Istambul, och bjuder på en mängd olika kulturella aktiviteter. Upplev den stora İzmir International Festival, med världskända musiker och artister. İzmir är också känt för sina många mässor och utställningar. Promenera i stadens parker eller njut av den vackra arkitekturen. Missa inte våra erbjudanden på resor till İzmir. Boka nu och njut av en trevlig resa till İzmir med Lufthansa. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Izmir

 • Väder I dag
  I dag
  24°C
  /
  14°C
 • Søndag
  Väder Søndag
  23°C
  /
  14°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  25°C
  /
  14°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  23°C
  /
  14°C

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Izmir, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Izmir med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Izmir billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.