Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Göteborg

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Göteborg

Flyg Göteborg - beställ billiga biljetter och flyg till Göteborg (GOT), Sverige.

Flyg Göteborg (GOT), Sverige. Boka din semester- eller helgresa med Lufthansa till Göteborg. Strosa utmed Göteborgs huvudgata, Avenyn, och upptäck de många kaféerna och nattklubbarna. Besök den pittoreska stadsdelen Haga, där man kan uppleva konst, gallerier och kaféliv. Ett besök på operahuset eller ett av de många muséerna kan rekommenderas. Upplev den västsvenska naturen med en tur ut i skärgården. Fart och spänning finner du i nöjesparken Liseberg! Missa inte våra erbjudanden på resor till Göteborg. Boka nu och njut av en trevlig resa till Göteborg med Lufthansa. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Göteborg

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Göteborg, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Besök Göteborg - västkustens pärla.

Göteborg har ett stort kulturutbud. I Röda Sten Konsthall får du uppleva samtida musik, dans och teater. Besök Världskulturmuseet med utställningar och aktiviteter för hela familjen. Ta en båttur till den vackra ön Vinga med sin fyr och en otrolig natur. Jogga eller promenera i den vackra parken Slottsskogen eller besök den botaniska trädgården. Göteborg har den bästa fisken och skaldjuren som du kan njuta av på någon av de många krogarna. Lufthansa tar dig till Göteborg snabbt och prisvärt.