• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Göteborg

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

Flygningar över hela världen

Information om Göteborg

Flyg Göteborg - beställ billiga biljetter och flyg till Göteborg (GOT), Sverige.

Flyg Göteborg (GOT), Sverige. Boka din semester- eller helgresa med Lufthansa till Göteborg. Strosa utmed Göteborgs huvudgata, Avenyn, och upptäck de många kaféerna och nattklubbarna. Besök den pittoreska stadsdelen Haga, där man kan uppleva konst, gallerier och kaféliv. Ett besök på operahuset eller ett av de många muséerna kan rekommenderas. Upplev den västsvenska naturen med en tur ut i skärgården. Fart och spänning finner du i nöjesparken Liseberg! Missa inte våra erbjudanden på resor till Göteborg. Boka nu och njut av en trevlig resa till Göteborg med Lufthansa. Upptäck även andra platser över hela världen. Slappna av på interkontinentala flyg till exotiska destinationer eller utnyttja våra låga priser och tillbringa en helg i en spännande stad. Njut av din semester i fjällen eller på stranden, Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Göteborg

 • Väder I dag
  I dag
  10°C
  /
  3°C
 • Torsdag
  Väder Torsdag
  11°C
  /
  8°C
 • Fredag
  Väder Fredag
  11°C
  /
  9°C
 • Lørdag
  Väder Lørdag
  11°C
  /
  7°C

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Göteborg, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Besök Göteborg - västkustens pärla.

Göteborg har ett stort kulturutbud. I Röda Sten Konsthall får du uppleva samtida musik, dans och teater. Besök Världskulturmuseet med utställningar och aktiviteter för hela familjen. Ta en båttur till den vackra ön Vinga med sin fyr och en otrolig natur. Jogga eller promenera i den vackra parken Slottsskogen eller besök den botaniska trädgården. Göteborg har den bästa fisken och skaldjuren som du kan njuta av på någon av de många krogarna. Lufthansa tar dig till Göteborg snabbt och prisvärt.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.