Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Europa

Bekvämt till världsomspännande destinationer

Flygningar över hela världen

Information om Europa

Flyg Europa - resa från Sverige till Europa

Billiga flyg Europa Njut av vår förmånliga priser på flyg till Europa. Flyg med Lufthansa till Valencia, paellaens hemstad och en av Spaniens gömda pärlor. Omgivningen erbjuder gyllene sandstränder, fantastiska golfbanor och en magnifik katedral. Upplev Frankrike som bäst i Paris med ett besök på en av världens mest berömda shoppinggator Champs-Élysées. Åk upp till toppen av Eiffeltornet och få en överblick över Paris. Njut av franskt vin och ost längs små gator med restauranger. Eller lockar snarare en rundtur i de schweiziska Alperna med öl, alpin skidåkning och fantastiska vyer? Låt Lufthansa ta dig till Europas olika pärlor efter dina egna behov och preferenser! Boka en flygresa till en av Europas städer idag och utnyttja våra billiga biljetter.

Upptäck städer och kulturer i Europa.

Res till Rom och besök Colosseum eller Vatikanen med sina berömda kulturskatter och sevärdheter som St. Peterskatedralen och Sixtinska Kapellet. Åk till Nizza och upplev Rivieran. Njut den underbara franska maten till ett glas vin. Flyg till Wien som är känt för sin historiska stadsbild med borgar slott och parker. Missa inte Sachertårtan på Hotel Sacher. Upplev världsmetropolen London med alla sina sevärdheter som Big Ben eller Madam Tussauds vaxkabinett. Lufthansa tar dig överallt i Europa.