• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Dubai

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 3,465 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Dubai

Flyg Dubai (DXB) - flyg billigt till Dubai, Förenade Arabemiraten

Flyg Dubai (DXB), Förenade Arabemiraten. Hitta billiga flygerbjudanden från Stockholm eller Göteborg till den folkrikaste staden i Förenade Arabemiraten, Dubai. Dubai är den perfekta staden för en långhelg eller shoppingresa. Se häpnadsväckande sevärdheter som Jumeirah moskén och Palm Jumeirahare. Med Lufthansa blir din semester oförglömlig. Boka billiga flygbiljetter nu och njut av denna fantastiska stad. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Dubai

 • Väder I dag
  I dag
  34°C
  /
  27°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  34°C
  /
  26°C
 • Onsdag
  Väder Onsdag
  36°C
  /
  26°C
 • Torsdag
  Väder Torsdag
  35°C
  /
  26°C

Fler internationella flygningar

Även om du inte planerar en resa till Dubai, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Dubai - solsäkert resmål vid Persiska Golfen.

Dubai är kontrasternas stad. Höga skyskrapor, en mångtusenårig historia och underbara stränder. Burj Khalifa är världens högsta byggnad med en spektakulär utsikt. Besök den otroliga guldsouken eller andas in dofterna från kryddsouken. I Dubai Aquarium& Underwater Zoo upplever du en fascinerande djurvärld med över 30000 arter. Gör en utflykt i sanddynerna och låt dig fängslas av öknen. Prova på de arabiska kökets specialiteter. Med Lufthansas prisvärda flyg kan du unna dig lyxen i Dubai.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.