• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Boston

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 3,715 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Boston

Flyg Boston (BOS) - boka billiga flyg och flyg till Boston, USA

Njut av våra prisvärda flyg Boston (BOS), USA. Låt Lufthansa ta dig till USA och staden där Red Sox baseball är sporten nummer ett, Boston. Ta en tur på Frihetsstigen som är en röd linje som löper genom stora delar av Boston. Där du hittar några av de viktigaste monumenten och platserna. Börja inne i den vackra parken Boston common i hjärtat av Boston. Du hittar mysiga kvarter med typiska brunstenshus alldeles intill bländande skyskrapor i finansdistriktet. Korsa trevliga och välkomnande shoppinggator, som t ex Newbury Street, och möts av den råa och industriella hamnstaden som liknar de brittiska hamnarna. Efter en lång dags promenerande är det dags för baseball, beers och bars! Boka en resa till Boston idag och ta fordel av våra billiga biljetter. Förutom resor till Boston erbjuder Lufthansa flyg till många andra platser i världen. Njut av exotiska resmål, boka en city weekend och ta del av kulturella evenemang och shopping eller besök vänner och familj. Lufthansa tar dig dit du vill.

Väder in Boston

 • Väder I dag
  I dag
  16°C
  /
  8°C
 • Søndag
  Väder Søndag
  14°C
  /
  7°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  12°C
  /
  5°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  9°C
  /
  4°C

Fler internationella flygningar

Även om du inte planerar en resa till Boston, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Boston med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Boston billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.