Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Barcelona

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Barcelona

Flyg Barcelona (BCN), Spanien - beställ billiga biljetter och flyg till Barcelona

Flyg Barcelona (BCN), Spanien. Beställ billiga flygbiljetter till Barcelona från Stockholm. Besök staden med den fantastiska arkitekturen av Gaudi, som Park Guell, Casa Milà och Casa Batlló, och naturligtvis Sagrada Familia som ännu inte är färdigbyggt. Upplev en måltid med tapas och sangria. Vandra längs Barcelonas hamnområde eller koppla av på stranden. Njut av Lufthansas service på din flygresa till Barcelona. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Barcelona

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Barcelona, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Flyg till Barcelona, Kataloniens huvudstad.

Barcelona är en av Europas vackraste städer. Här kan du njuta av sol och bad, uppleva storslagna byggnadsverk eller shoppa. Barrio Gotico har över tusen olika affärer, både trendiga och lokala. Besök den gamla loppmarknaden Encants Vells där du hittar allt. Barcelona är känt för sitt nattliv med massor av klubbar och barer. Missa inte den fantastiska fontänen Font Magica. Fotbollsstadion Camp Nou är värt ett besök även för inte fotbollsintresserade. Lufthansa flyger dig dit billigt och snabbt.