• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyg Aten

Boka nu billigt på Lufthansa

Lufthansa Flyg

från 1,396 kr*

Flygningar över hela världen

Information om Aten

Flyg Aten (ATH) - beställ billiga biljetter och flyg till Aten, Grekland

Flyg Aten (ATH), Grekland. Beställ billiga flygbiljetter till Aten från Stockholm eller Göteborg. Besök staden med en otrolig historia, arkeologiska monument och en magisk kultur. Upplev Akropolis, ett av värdens sju underverk. Aten är en perfekt utgångspunkt för att besöka många av de vackra grekiska öarna, eller så kan du koppla av på en av Athens många stränder. Njut av Lufhansas service på din flygresa till Aten. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Aten

 • Väder I dag
  I dag
  24°C
  /
  17°C
 • Søndag
  Väder Søndag
  24°C
  /
  17°C
 • Måndag
  Väder Måndag
  23°C
  /
  16°C
 • Tisdag
  Väder Tisdag
  22°C
  /
  16°C

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Aten, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Upplev Aten som kallas kulturens vagga.

Aten är en mycket intressant stad med sin blandning av antikt och nytt. Från Mount Lycabettus har du en fantastiskt vacker utsikt över staden och havet. Gå på det fascinerande Arkeologiska Nationalmuseet med sina oskattbara fynd. Besök Panathenaic Stadium som byggdes i vit marmor för de första olympiska spelen. I stadsdelen Psyrri kan du äta gott på en av de många tavernorna eller en ouzerie. Koppla av med ett grekiskt kaffe på ett av de många kaféerna. Lufthansa har prisvärda flyg till Aten.

* Economy Class flygningar tur och retur inklusive skatter och avgifter. Antalet passagerare och datum kan ändras på följande sida genom att använda "ändra" funktionalitet upptill. Alla priser som visas är tur och retur per passagerare och inkluderar skatter och avgifter. Eftersom all data uppdateras baserat på en daglig frekvens, kan det hända att det visade priset avviker från de tillgängliga priser vid tidpunkten för bokningsförfrågan baserat på tillgängliga platser och biljettpriser. Ytterligare bagageavgifter kan tillkomma.