Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Ankomstflygplatsen kan inte vara densamma som avgångsflygplatsen. Vänligen korrigera dina uppgifter.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyg Aten

Boka nu billigt på Lufthansa

Flygningar över hela världen

Information om Aten

Flyg Aten (ATH) - beställ billiga biljetter och flyg till Aten, Grekland

Flyg Aten (ATH), Grekland. Beställ billiga flygbiljetter till Aten från Stockholm eller Göteborg. Besök staden med en otrolig historia, arkeologiska monument och en magisk kultur. Upplev Akropolis, ett av värdens sju underverk. Aten är en perfekt utgångspunkt för att besöka många av de vackra grekiska öarna, eller så kan du koppla av på en av Athens många stränder. Njut av Lufhansas service på din flygresa till Aten. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

Väder in Aten

Fler flyg till Europa

Även om du inte planerar en resa till Aten, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Upplev Aten som kallas kulturens vagga.

Aten är en mycket intressant stad med sin blandning av antikt och nytt. Från Mount Lycabettus har du en fantastiskt vacker utsikt över staden och havet. Gå på det fascinerande Arkeologiska Nationalmuseet med sina oskattbara fynd. Besök Panathenaic Stadium som byggdes i vit marmor för de första olympiska spelen. I stadsdelen Psyrri kan du äta gott på en av de många tavernorna eller en ouzerie. Koppla av med ett grekiskt kaffe på ett av de många kaféerna. Lufthansa har prisvärda flyg till Aten.