Flyg Aten

Boka nu billigt på Lufthansa

Stockholm - Aten
från 1386 SEK*

Flyg Aten (ATH) - beställ billiga biljetter och flyg till Aten, Grekland

Flyg Aten (ATH), Grekland. Beställ billiga flygbiljetter till Aten från Stockholm eller Göteborg. Besök staden med en otrolig historia, arkeologiska monument och en magisk kultur. Upplev Akropolis, ett av värdens sju underverk. Aten är en perfekt utgångspunkt för att besöka många av de vackra grekiska öarna, eller så kan du koppla av på en av Athens många stränder. Njut av Lufhansas service på din flygresa till Aten. Letar du fortfarande efter den billigaste flygresan och det vackraste resmålet? Lufthansa erbjuder mer än 200 resmål över hela världen. Vare sig det är en weekendresa till en stad eller en strandsemester med solen och havet i backgrunden – Lufthansa tar dig dit till ett mycket lågt pris. Spara pengar på flygbiljetterna och spendera dem på dina nära och kära.

I dag
31°C / 22°C
Torsdag
26°C / 19°C
Fredag
26°C / 16°C
Lørdag
25°C / 16°C

Fler flygningar till Europa

Även om du inte planerar en resa till Aten, flyger Lufthansa till en mängd andra platser i Europa, Afrika och Asien. Upptäck skönheten i Europa's rika kulturarv med våra flyg till Europa särskilt flyg till Italien är allmänt uppskattade eftersom de leder till strålande städer med levande urbana livsstil. Flygresor USA och upptäcka kryddor, färger den asiatiska kontinenten. Så att turister kan njuta av längre resor till långt borta och exotiska resmål. Eller boka en helg shoppingtur eller en enkel besök för att se dina vänner och familj. Ta reda på hur mycket bagage kan du ta .

Lufthansa Online Service

Booking on hold

Nu kan du boka ditt önskade flygning med prisgaranti - och betala 48 timmar senare.

Flyg nätet omboka

Omedelbart kan ombokas fram till 1 timme före avgång online eller mobila biljetter som var bokade på lufthansa.com, om det behövs.

Online incheckning med säte val

Redan 23 timmar före avgång kan du checka in här, välj din plats och skriva ut din online-boardingkort eller kan skickas till din mobiltelefon.

Boka ditt flyg till Aten med Lufthansa

Huruvida avkopplande semester, storstadssemester eller kort resa, affärer eller nöjen: Boka ditt flyg till Aten billigt med Lufthansa och flyga direkt eller via vår Frankfurt München hubbar, eller med någon av våra partners och upptäck världen's mest spännande destinationer. Vill du avancera mer information? Här hittar du videor, höjdpunkter, reseinformation och recensioner av våra destinationer. Låt dig inspireras av oss.