Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Токио

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa


от 1,296 BGN*

Международни полети

Информация за Токио

Cамолетни билети София Токио (SOF - TYO) - летете на ниски цени

Cамолетни билети до Токио (SOF - TYO) на ниска цена. Японската столица, разположена на о-в Хоншу, е блян на почти всеки турист. Токио е микс от архитектурни стилове, древни традиции и най-модерни технологии. Град, който по абсолютно нищо няма да Ви напомни на някой друг. Отдайте се на вълнуващи кулинарни експерименти в някой от петдесетте хиляди ресторанта на Токио, посетете токийския Дисниленд, най-посещавания увеселителен парк в света или просто се разходете по прочутия Такашимя Таймс Скуеър. Не пропускайте разходка из "Рапонги хилз", наричан още "град в града", ще бъдете удивени от тамошните културни забележителности, японски градини, магазини и ресторанти. Побързайте, възползвайте се от изгодните оферти на Луфтханза до Токио!

Време в Токио

 • Днес
  16°C
  /
  10°C
 • Неделя
  16°C
  /
  9°C
 • Понеделник
  18°C
  /
  10°C
 • Вторник
  18°C
  /
  8°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Токио с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.