Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Стокхолм

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Международни полети

Информация за Стокхолм

Cамолетни билети до Стокхолм (SOF - STO) - билети на ниски тарифи

Cамолетни билети София Стокхолм (SOF - STO)! Резервирайте полет на ниска цена до един от най-забележителните градове в Европа, Стокхолм. Градът е разположен върху 14 острова и бреговете на Стокхолмския архипелаг, свързани помежду си с повече от 50 моста. Насладете се на неповторимата атмосфера на "Северната Венеция" и нейните забележителности, не пропускайте разходка с корабче по водните канали на града. Сърцето на шведската столица е Гамла Стан (Gamla Stan, Старият град), eдин от най-древните средновековни центрове в Европа. Задължително е и посещението на най-стария етнографски музей в света- открития музей Скансен, Кралския дворец, Музея на модерното и изкуство и кметството. Стокхолм Ви очаква, купете изгодно билет на Луфтханза.

Време в Стокхолм

 • Днес
  -1°C
  /
  -6°C
 • Вторник
  -3°C
  /
  -5°C
 • Cряда
  2°C
  /
  -2°C
 • Четвъртък
  3°C
  /
  1°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Стокхолм с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.