Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Нандзин

Международни полети

Информация за Нандзин

Самолетни билети София Нандзин (SOF - NKG) - билет на изгодна цена

Самолетни билети София Нандзин (SOF - NKG). Името на град Нандзин/Нанкин (Nanjing), разположен на южния бряг, почти в делтата на река Яндзъ, в превод означава "южна столица". Този древен град многократно е бил провъзгласяван за столица на Китай. Днес той е столица на провинция Дзянсу (Jiangsu) и е един от бързо развиващите се китайски градове. Благодарение на хилядолетната си история, този невероятно зелен град, разполага с огромен брой архитектурни и исторически забележителности: гробниците на династията Минг, Храма на Конфуций, моста над река Яндзъ с дължина 6,7 км, съвременната гордост на Нандзин, мавзолея на Сун Ятсен, много красиви паркове. Не се колебайте, резервирайте евтин и комфортен полет до Надзин с Луфтханза!

Време в Нандзин

 • Днес
  14°C
  /
  6°C
 • Четвъртък
  15°C
  /
  5°C
 • Петък
  11°C
  /
  4°C
 • Събота
  12°C
  /
  4°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Нандзин с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.