• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Монреал

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Lufthansa

от 1,476 €*

Международни полети

Информация за Монреал

Самолетни билети до Монреал (SOF - YMQ) - летете на ниски цени

Самолетни билети до Монреал (SOF - YMQ). Старинни имения и калдаръмени улички в стария град, модерни небостъргачи и живописни паркове, многобройни архитектурни и исторически паметници - всичко това е Монреал, втория по големина град в Канада, разпрострян на множество речни острова. Забележителностите на Монреал не могат да бъдат описани, те трябва да се видят. Разположена на брега на река Свети Лаврентий, отлично запазената стара част на града е съхранила френския колорит от периода между XVII—XIX в. Сред многото забележителности на Монреал е и старинната базиликата Нотр-Дам. По брой музеи, галерии, представления, нито един друг град в Канада не може да се конкурира с Монреал. Резервирайте евтин полет на Луфтханза до Монреал!

Време в Монреал

 • Време Днес
  Днес
  8°C
  /
  5°C
 • Неделя
  Време Неделя
  8°C
  /
  3°C
 • Понеделник
  Време Понеделник
  7°C
  /
  1°C
 • Вторник
  Време Вторник
  6°C
  /
  1°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Онлайн услуга на Lufthansa

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.

Резервирайте полет до Монреал с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.