Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Лайпциг/Хале

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa


от 445 BGN*

Международни полети

Информация за Лайпциг/Хале

Cамолетни билети до Лайпциг/Хале (SOF - LEJ) - билет на изгодна цена

Резервирайте самолетни билети София Лайпциг (SOF - LEJ)! Лайпциг е град, който трябва да бъде видян! Купете си билет до Лайпциг/Хале и се възползвайте от изгодните оферти на Луфтханза. В саксонския град ще откриете многобройни забележителности: протестантската църква Томаскирхе, чийто хор 27 години е ръководен от Йохан Себастиан Бах, а днес в нея са положени тленните му останки, грандиозния Мемориал в памет на битката на народите и паметника на Гьоте. Задължително хапнете в "Ауербахскелер", любимата кръчма на Гьоте, описана във "Фауст" и пийте кафе в най-старото кафене в Европа "Zum Arabischen Coffe Baum". Не се колебайте, купете още днес изгодно своя билет с Луфтханза до Лайпциг/Хале.

Време в Лайпциг/Хале

 • Днес
  1°C
  /
  -5°C
 • Понеделник
  1°C
  /
  -6°C
 • Вторник
  1°C
  /
  -5°C
 • Cряда
  4°C
  /
  -1°C

Още полети до Германия

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Лайпциг/Хале с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.