Самолетни билети
София Генуа

Резервирайте евтини полети
от 219 €*

Още полети

Условия за закупуване на билети
* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.

Генуа информация

Image

Самолетни билети София Генуа (SOF - GOA) - резервирайте евтин билет до Генуа


Резервирайте самолетни билети до Генуа (SOF - GOA)! Някога Генуа е бил център на едноименната република, която в Средновековието се е конкурила с Венеция за власт и икономическо влияние. Властта и богатството в миналото са дали на Генуа многобройни импозантни сгради и други архитектурни и исторически забележителности. Великолепната централна улица Страда Нуова, дворецът на Дожовете и площада Ферари приканват гостите на града да се разходят и да се запознаят с безценното културно наследство на Генуа. Посетете и старото пристанище на града, на чийто вход се намира двореца Сан Джорджо, а днес там се помещават пристанищните власти. Не се замисляйте, възползвайте се от изгодните предложения на Луфтханза до Генуа и резервирайте още днес.

Време: Генуа

  Днес Събота Неделя Понеделник
31°C

Днес
31°C | 27°C 31°C | 26°C 31°C | 26°C 31°C | 26°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Генуа. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

 

Lufthansa Booking on hold

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!
Повече информация за резервации на полети

Lufthansa Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.
Онлайн регистрация

Lufthansa Rebooking

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.
Повече информация за онлайн резервации на полети

Резервирайте полет до Генуа с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Генуа с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.


* Цена отиване и връщане, включваща всички такси. Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.