• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Самолетни Билети София Генуа

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Lufthansa

от 219 €*

Международни полети

Информация за Генуа

Самолетни билети София Генуа (SOF - GOA) - резервирайте евтин билет до Генуа

Резервирайте самолетни билети до Генуа (SOF - GOA)! Някога Генуа е бил център на едноименната република, която в Средновековието се е конкурила с Венеция за власт и икономическо влияние. Властта и богатството в миналото са дали на Генуа многобройни импозантни сгради и други архитектурни и исторически забележителности. Великолепната централна улица Страда Нуова, дворецът на Дожовете и площада Ферари приканват гостите на града да се разходят и да се запознаят с безценното културно наследство на Генуа. Посетете и старото пристанище на града, на чийто вход се намира двореца Сан Джорджо, а днес там се помещават пристанищните власти. Не се замисляйте, възползвайте се от изгодните предложения на Луфтханза до Генуа и резервирайте още днес.

Време в Генуа

 • Време Днес
  Днес
  23°C
  /
  18°C
 • Събота
  Време Събота
  23°C
  /
  18°C
 • Неделя
  Време Неделя
  20°C
  /
  18°C
 • Понеделник
  Време Понеделник
  19°C
  /
  17°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.

Резервирайте полет до Генуа с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.