Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Генуа

Международни полети

Информация за Генуа

Самолетни билети София Генуа (SOF - GOA) - резервирайте евтин билет до Генуа

Резервирайте самолетни билети до Генуа (SOF - GOA)! Някога Генуа е бил център на едноименната република, която в Средновековието се е конкурила с Венеция за власт и икономическо влияние. Властта и богатството в миналото са дали на Генуа многобройни импозантни сгради и други архитектурни и исторически забележителности. Великолепната централна улица Страда Нуова, дворецът на Дожовете и площада Ферари приканват гостите на града да се разходят и да се запознаят с безценното културно наследство на Генуа. Посетете и старото пристанище на града, на чийто вход се намира двореца Сан Джорджо, а днес там се помещават пристанищните власти. Не се замисляйте, възползвайте се от изгодните предложения на Луфтханза до Генуа и резервирайте още днес.

Време в Генуа

 • Днес
  15°C
  /
  9°C
 • Петък
  15°C
  /
  10°C
 • Събота
  15°C
  /
  12°C
 • Неделя
  16°C
  /
  13°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Генуа с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.