Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Флоренция

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa


от 340 BGN*

Международни полети

Информация за Флоренция

Cамолетни билети София Флоренция (SOF - FLR) - летете на ниски цени

Cамолетни билети София Флоренция (SOF - FLR) на ниски цени! Столицата на Тоскана често е наричана "Италианската Атина", поради нейното културно значение и изключителните забележителности. Центърът на живописния Стар град е площад Синьория, където се намират многобройни забележителности, една от тях е фонтана Нептун. Архитектурата на Флоренция е повлияна най-вече от епохата на Ренесанса. На тази епоха и на личности като Ботичели и Микеланджело градът дължи уникалните си произведения на изкуството и своите забележителности. Много от тях могат да бъдат видяни в колекцията, принадлежала някога на фамилията Медичи в двореца Пити. Докоснете се до "люлката на Ранесанса", резервирайте изгодно полет до Флоренция с Луфтханза.

Време в Флоренция

 • Днес
  14°C
  /
  2°C
 • Четвъртък
  11°C
  /
  -1°C
 • Петък
  11°C
  /
  1°C
 • Събота
  10°C
  /
  3°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Флоренция с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.