Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Флоренция

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Lufthansa

от 341 BGN*

Международни полети

Информация за Флоренция

Cамолетни билети София Флоренция (SOF - FLR) - летете на ниски цени

Cамолетни билети София Флоренция (SOF - FLR) на ниски цени! Столицата на Тоскана често е наричана "Италианската Атина", поради нейното културно значение и изключителните забележителности. Центърът на живописния Стар град е площад Синьория, където се намират многобройни забележителности, една от тях е фонтана Нептун. Архитектурата на Флоренция е повлияна най-вече от епохата на Ренесанса. На тази епоха и на личности като Ботичели и Микеланджело градът дължи уникалните си произведения на изкуството и своите забележителности. Много от тях могат да бъдат видяни в колекцията, принадлежала някога на фамилията Медичи в двореца Пити. Докоснете се до "люлката на Ранесанса", резервирайте изгодно полет до Флоренция с Луфтханза.

Време в Флоренция

 • Време Днес
  Днес
  19°C
  /
  10°C
 • Събота
  Време Събота
  20°C
  /
  9°C
 • Неделя
  Време Неделя
  19°C
  /
  7°C
 • Понеделник
  Време Понеделник
  19°C
  /
  7°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Онлайн услуга на Lufthansa

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.

Резервирайте полет до Флоренция с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.