Самолетни билети
София Флоренция

Резервирайте евтини полети
от 199 €*

Още полети

Условия за закупуване на билети
* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.

Флоренция информация

Image

Cамолетни билети София Флоренция (SOF - FLR) - летете на ниски цени


Cамолетни билети София Флоренция (SOF - FLR) на ниски цени! Столицата на Тоскана често е наричана "Италианската Атина", поради нейното културно значение и изключителните забележителности. Центърът на живописния Стар град е площад Синьория, където се намират многобройни забележителности, една от тях е фонтана Нептун. Архитектурата на Флоренция е повлияна най-вече от епохата на Ренесанса. На тази епоха и на личности като Ботичели и Микеланджело градът дължи уникалните си произведения на изкуството и своите забележителности. Много от тях могат да бъдат видяни в колекцията, принадлежала някога на фамилията Медичи в двореца Пити. Докоснете се до "люлката на Ранесанса", резервирайте изгодно полет до Флоренция с Луфтханза.

Време: Флоренция

  Днес Cряда Четвъртък Петък
33°C

Днес
33°C | 20°C 33°C | 21°C 33°C | 22°C 34°C | 21°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Флоренция. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

 

Lufthansa Booking on hold

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!
Повече информация за резервации на полети

Lufthansa Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.
Онлайн регистрация

Lufthansa Rebooking

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.
Повече информация за онлайн резервации на полети

Резервирайте полет до Флоренция с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Флоренция с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.


* Цена отиване и връщане, включваща всички такси. Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.