Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Единбург

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Международни полети

Информация за Единбург

Cамолетни билети до Единбург (SOF - EDI) - купете изгоден билет

Резервирайте изгодно самолетни билети София Единбург (SOF - EDI)! Защо не се възползвате от изгодните оферти на Луфтханза и не резервирате още сега полет до Единбург? Шотландската столица впечатлява с прекрасна природа, исторически забележителности, древна история и интересна архитектура. Замъкът "Единбург" е символ на града и същевременно доминира в неговата панорама. Задължителни спирки за всеки посетител на Единбург са кралския дворец Холируд, Националната галерия на Шотландия и Музея на уискито. Възможностите за забавления, пазаруване и хранене в Единбург са разнообразни и могат да задоволят всеки вкус. Резервирайте евтин полет на Луфтханза до Единбург!

Време в Единбург

 • Днес
  8°C
  /
  6°C
 • Четвъртък
  7°C
  /
  5°C
 • Петък
  6°C
  /
  3°C
 • Събота
  5°C
  /
  2°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Единбург с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.