Самолетни билети
София Дъблин

Резервирайте евтини полети

Още полети

Условия за закупуване на билети
* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.

Дъблин информация

Image

Cамолетни билети София Дъблин (SOF - DUB) - резервирайте cамолетни билети до Дъблин на ниски цени


Cамолетни билети София Дъблин (SOF - DUB)! Възползвайте се от изгодните оферти на Луфтханза до ирландската столица Дъблин. Разходете се из артистичния квартал "Темпъл бар", посетете къщата-музей на знаменития Оскар Уайлд и замъка Дъблин. Заслужава си да се види и колежа Тринити, в който са учили по-голямата част от значимите личности в страната. Задължителни спирки за туристите са пивоварната-музей Гинес и музея на националната напитка, ирланското уиски- Irish Whiskey Corner. В Дъблин можете да се придвижвате до почти всяка забележителност пеша, а освен това в града на Гинес изборът на барове и пъбове за кратки почивки на по чаша тъмна бира е огромен. Резервирайте още днес полет на Луфтханза до Дъблин на неустоимо ниска цена.

Време: Дъблин

  Днес Четвъртък Петък Събота
9°C

Днес
9°C | 3°C 12°C | 6°C 12°C | 7°C 13°C | 4°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Дъблин. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

 

Lufthansa Booking on hold

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!
Повече информация за резервации на полети

Lufthansa Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.
Онлайн регистрация

Lufthansa Rebooking

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.
Повече информация за онлайн резервации на полети

Резервирайте полет до Дъблин с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Дъблин с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.


* Цена отиване и връщане, включваща всички такси. Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.