Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Дъблин

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Международни полети

Информация за Дъблин

Cамолетни билети София Дъблин (SOF - DUB) - резервирайте cамолетни билети до Дъблин на ниски цени

Cамолетни билети София Дъблин (SOF - DUB)! Възползвайте се от изгодните оферти на Луфтханза до ирландската столица Дъблин. Разходете се из артистичния квартал "Темпъл бар", посетете къщата-музей на знаменития Оскар Уайлд и замъка Дъблин. Заслужава си да се види и колежа Тринити, в който са учили по-голямата част от значимите личности в страната. Задължителни спирки за туристите са пивоварната-музей Гинес и музея на националната напитка, ирланското уиски- Irish Whiskey Corner. В Дъблин можете да се придвижвате до почти всяка забележителност пеша, а освен това в града на Гинес изборът на барове и пъбове за кратки почивки на по чаша тъмна бира е огромен. Резервирайте още днес полет на Луфтханза до Дъблин на неустоимо ниска цена.

Време в Дъблин

 • Днес
  10°C
  /
  6°C
 • Четвъртък
  9°C
  /
  5°C
 • Петък
  9°C
  /
  1°C
 • Събота
  7°C
  /
  5°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Дъблин с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.