Самолетни билети
София Букурещ

Резервирайте евтини полети

Още полети

Условия за закупуване на билети
* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.

Букурещ информация

Image

Самолетни билети София Букурещ (SOF - BUH) - летете евтино


Самолетни билети София Букурещ (SOF - BUH). Румънската столица е наричана още "Париж на Изтока". Разнообразието от архитектурни забележителности на Букурещ свидетелстват за бурната история на страната и на самия град: забелязва се френско, турско и австрийско влияние в строителната култура на Букурещ. Ако се разходите из града ще се натъкнете на прекрасни сгради и паметници на културата от различни епохи и в различни стилове. Особено препоръчително е посещението на Националния музей на изкуството и Парламентарния палат, който е най-голямата сграда в Европа. В Букурещ има много красиви паркове и зелени площи за отдих. Не се бавете, резервирайте комфортен и евтин полет на Луфтханза до Букурещ.

Време: Букурещ

  Днес Cряда Четвъртък Петък
36°C

Днес
36°C | 17°C 37°C | 17°C 35°C | 17°C 29°C | 18°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Букурещ. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

 

Lufthansa Booking on hold

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!
Повече информация за резервации на полети

Lufthansa Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.
Онлайн регистрация

Lufthansa Rebooking

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.
Повече информация за онлайн резервации на полети

Резервирайте полет до Букурещ с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Букурещ с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.


* Цена отиване и връщане, включваща всички такси. Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.