Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Букурещ

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Международни полети

Информация за Букурещ

Самолетни билети София Букурещ (SOF - BUH) - летете евтино

Самолетни билети София Букурещ (SOF - BUH). Румънската столица е наричана още "Париж на Изтока". Разнообразието от архитектурни забележителности на Букурещ свидетелстват за бурната история на страната и на самия град: забелязва се френско, турско и австрийско влияние в строителната култура на Букурещ. Ако се разходите из града ще се натъкнете на прекрасни сгради и паметници на културата от различни епохи и в различни стилове. Особено препоръчително е посещението на Националния музей на изкуството и Парламентарния палат, който е най-голямата сграда в Европа. В Букурещ има много красиви паркове и зелени площи за отдих. Не се бавете, резервирайте комфортен и евтин полет на Луфтханза до Букурещ.

Време в Букурещ

 • Днес
  -3°C
  /
  -5°C
 • Четвъртък
  -5°C
  /
  -7°C
 • Петък
  -6°C
  /
  -13°C
 • Събота
  -5°C
  /
  -11°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Букурещ с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.