• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Самолетни Билети София Букурещ

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa

Lufthansa

Международни полети

Информация за Букурещ

Самолетни билети София Букурещ (SOF - BUH) - летете евтино

Самолетни билети София Букурещ (SOF - BUH). Румънската столица е наричана още "Париж на Изтока". Разнообразието от архитектурни забележителности на Букурещ свидетелстват за бурната история на страната и на самия град: забелязва се френско, турско и австрийско влияние в строителната култура на Букурещ. Ако се разходите из града ще се натъкнете на прекрасни сгради и паметници на културата от различни епохи и в различни стилове. Особено препоръчително е посещението на Националния музей на изкуството и Парламентарния палат, който е най-голямата сграда в Европа. В Букурещ има много красиви паркове и зелени площи за отдих. Не се бавете, резервирайте комфортен и евтин полет на Луфтханза до Букурещ.

Време в Букурещ

 • Време Днес
  Днес
  23°C
  /
  11°C
 • Cряда
  Време Cряда
  18°C
  /
  12°C
 • Четвъртък
  Време Четвъртък
  20°C
  /
  12°C
 • Петък
  Време Петък
  24°C
  /
  12°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.

Резервирайте полет до Букурещ с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.