Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Болоня

Резервирай сега евтин полет с Lufthansa


от 355 BGN*

Международни полети

Информация за Болоня

Самолетни билети София Болоня (SOF - BLQ) - летете на ниски цени

Самолетни билети до Болоня (SOF - BLQ)! Болоня е административен център на областта Емилия-Романя и един от най-красивите градове в Италия. Градът е много модерен, но същевременно с това в централната му част е запазена атмосферата на стар средновековен град, навяваща носталгия. Сред забележителностите му са: площада Маджоре с базиликата Сан Петронио, символите на града на наклонените кули Гаризенда и Азинели, църквите Сан Доемнико и Сан Стефано. Болоня е добила и световна известност като родина на множество кулинарните специалитети: тортелини, мортадела, сос Болонезе. Насладете се на неповторимата атмосфера на Болоня, превъзходната й кухня и великолепните вина от областта- резервирайте евтин полет с Луфтханза.

Време в Болоня

 • Днес
  7°C
  /
  2°C
 • Неделя
  8°C
  /
  3°C
 • Понеделник
  8°C
  /
  2°C
 • Вторник
  8°C
  /
  2°C

Още полети до Европа

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Болоня с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.

* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.