Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Банкок

Международни полети

Информация за Банкок

Самолетни билети София Банкок (SOF - BKK) - летете на ниски цени

Самолетни билети София Банкок (SOF - BKK)! Потопете се в тайнствения свят на Банкок: посетете многобройните храмове на Гранд Палас и статуята на Лежащия Буда, най-голямата в цял Тайланд. А щом така или иначе сте наблизо, се възползвайте от възможността да се насладите на един масаж в училището за масаж на Уат По, най-стария храм на Банкок. Или просто се разходете из малките магазинчета на пазара Чатучак. Националният музей е най-големия в Южна Азия. Не само изложените експонати, а и целият комплекс е една от забележителностите на Банкок, която заслужава да се види. Освен многото забележителности, Банкок предлага бурен нощен живот и екзотична кухня. Използвайте шанса да се сдобиете с евтин полет до Банкок с Луфтханза още днес.

Време в Банкок

 • Днес
  30°C
  /
  25°C
 • Петък
  31°C
  /
  23°C
 • Събота
  32°C
  /
  23°C
 • Неделя
  32°C
  /
  23°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Банкок с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.