Самолетни билети
София Банкок

Резервирайте евтини полети

Още полети

Условия за закупуване на билети
* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.

Банкок информация

Image

Самолетни билети София Банкок (SOF - BKK) - летете на ниски цени


Самолетни билети София Банкок (SOF - BKK)! Потопете се в тайнствения свят на Банкок: посетете многобройните храмове на Гранд Палас и статуята на Лежащия Буда, най-голямата в цял Тайланд. А щом така или иначе сте наблизо, се възползвайте от възможността да се насладите на един масаж в училището за масаж на Уат По, най-стария храм на Банкок. Или просто се разходете из малките магазинчета на пазара Чатучак. Националният музей е най-големия в Южна Азия. Не само изложените експонати, а и целият комплекс е една от забележителностите на Банкок, която заслужава да се види. Освен многото забележителности, Банкок предлага бурен нощен живот и екзотична кухня. Използвайте шанса да се сдобиете с евтин полет до Банкок с Луфтханза още днес.

Време: Банкок

  Днес Cряда Четвъртък Петък
36°C

Днес
36°C | 28°C 35°C | 27°C 35°C | 27°C 36°C | 27°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Банкок. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

 

Lufthansa Booking on hold

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!
Повече информация за резервации на полети

Lufthansa Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.
Онлайн регистрация

Lufthansa Rebooking

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.
Повече информация за онлайн резервации на полети

Резервирайте полет до Банкок с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Банкок с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.


* Цена отиване и връщане, включваща всички такси. Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.