Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Летището на отпътуване и пристигане не могат да съвпадат. Моля, коригирайте въведеното.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Самолетни Билети София Бангалор

Международни полети

Информация за Бангалор

Самолетни билети до Бангалор (SOF - BLR) - купете изгодно билет

Самолетни билети до Бангалор (SOF - BLR). Бангалор, третият по големина град в Индия, има много прозвища, защото е многолик и разнообразен град. От една страна Бангалор е древен град с богата история, интересна архитектура, великолепни паркове и мек климат. От друга страна той е голям промишлен и научен център, в който са разположени офисите на големи световни компании. Сред неговите забележителности са Храм Нанди, дворецът Бангалор, паркът Кубон, стауята на Шива, ботаническата градина и базиликата Св. Богородица. Възможностите за пазаруване са неограничени, както по пазарите на града, така и в търговските центрове. Потопете се в атмосферата на Индия, резервирайте евтин полет до Бангалор още днес.

Време в Бангалор

 • Днес
  28°C
  /
  16°C
 • Събота
  28°C
  /
  16°C
 • Неделя
  28°C
  /
  14°C
 • Понеделник
  28°C
  /
  17°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Абърдийн. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

Резервирайте полет до Бангалор с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абърдийн с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.