Самолетни билети
София Абу Даби

Резервирайте евтини полети

Още полети

Условия за закупуване на билети
* Цена отиване и връщане, включваща всички такси.
Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.

Абу Даби информация

Image

Самолетни билети София Абу Даби (SOF - AUH) - резервирайте евтин билет


Самолетни билети София Абу Даби (SOF - AUH). Потопете се в мистичния Ориент и се насладете на атмосферата и чара на Абу Даби. Опитайте от кулинарните изкушения на местната кухня и се отдайте на лукса на арабските хотели. Абу Даби е не само столица на Обединените Арабски Емирства, но и пулсиращ метрополис, който перфектно съчетава модерното с традиционното. Посетете някой от традиционните пазари на Абу Даби, модерните търговски центрове, мостовете Мата и Мустафа и пристанището. Не пропускайте третата по големина джамия в света „Шейх Зайед”. Не се бавете, резервирайте комфортен и евтин полет до Абу Даби на Луфтханза.

Време: Абу Даби

  Днес Петък Събота Неделя
41°C

Днес
41°C | 29°C 40°C | 27°C 42°C | 27°C 44°C | 28°C

Още международни полети

Летете изгодно не само до Абу Даби. Lufthansa предлага изгодни полети до целия свят - летете директно или през Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC) до Европа, Азия или Америка. Пътувайте с Lufthansa и се насладете на високо качество и комфорт. Разгледайте нашите оферти и изберете желания полет. Резервирайте изгодно и летете из целия свят. Ние ще направим Вашето пътуване приятно и удобно. Резервирайте в последния момент или предварително - при нас ще откриете подходящия полет.

 

Lufthansa Booking on hold

Резервация на полет

Резервирайте сега желания полет на гарантирана цена - платете 48 часа по-късно!
Повече информация за резервации на полети

Lufthansa Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Регистрирайте се онлайн 23 часа преди Вашия полет, като изберете сами място в самолета и принтирате бордната си карта или я изпратите на своя мобилен телефон.
Онлайн регистрация

Lufthansa Rebooking

Промяна на полет онлайн

Билети, резервирани през lufthansa.com могат да бъдат презаверени на сайта един час преди полета, използвайки компютър или мобилен телефон с интернет.
Повече информация за онлайн резервации на полети

Резервирайте полет до Абу Даби с Lufthansa

Заслужена почивка, разглеждане на град или кратко пътуване, по работа или за удоволствие, резервирайте сега изгоден полет до Абу Даби с Lufthansa и летете директно или с прекачване във Франкфурт (FRA) и Мюнхен (MUC). Искате да се информирате предварително? Интересувате се колко килограма багаж са позволени? Нека Ви съдействаме. Тук ще намерите клипове, забележителности, допълнителна информация и оценки на нашите дестинации. Открийте най-вълнуващите места за почивка в целия свят.


* Цена отиване и връщане, включваща всички такси. Офертата е валидна при специални условия и при наличие на свободни места.