• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Toronto

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 119.700 HUF*

Járatok világszerte

Toronto Információk

Budapest Toronto repülőjegy (BUD - YTO) - foglaljon kedvező áron repülőjegyet és repüljön Toronto városába

Budapest Toronto repülőjegy (BUD - YTO)! Számos úti beszámoló alapján mindenféleképp érdemes ellátogatni Torontóba, Kanada legnagyobb városába, hogy megismerkedhessünk impozáns modern építészetével. A legismertebb látnivaló a CN torony, a világ legmagasabb televíziótornya. Fontos építmény még a Toronto Domion Centre, melyet az ismert építész, Ludwig Mies van der Rohe álmodott meg. További programlehetőséget kínál a Royal Ontario Museum, mely egyben Kanada legnagyobb múzeuma, és számos tematikus kiállítással várja a vendégeket; például a múzeum távol-keleti gyűjteménye az egész világon ismert és egyedülálló. Foglalja le torontói járatát a Lufthansánál, és látogasson el a világ egyik legmultikulturálisabb és legélhetőbb városába.

Időjárás in Toronto

 • Időjárás Мa
  Мa
  6°C
  /
  3°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  9°C
  /
  4°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  10°C
  /
  6°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  10°C
  /
  4°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Toronto-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Toronto, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.