Repülőjegy
Budapest Toronto

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Toronto Információk

Image

Budapest Toronto repülőjegy (BUD - YTO) - foglaljon kedvező áron repülőjegyet és repüljön Toronto városába


Budapest Toronto repülőjegy (BUD - YTO)! Számos úti beszámoló alapján mindenféleképp érdemes ellátogatni Torontóba, Kanada legnagyobb városába, hogy megismerkedhessünk impozáns modern építészetével. A legismertebb látnivaló a CN torony, a világ legmagasabb televíziótornya. Fontos építmény még a Toronto Domion Centre, melyet az ismert építész, Ludwig Mies van der Rohe álmodott meg. További programlehetőséget kínál a Royal Ontario Museum, mely egyben Kanada legnagyobb múzeuma, és számos tematikus kiállítással várja a vendégeket; például a múzeum távol-keleti gyűjteménye az egész világon ismert és egyedülálló. Foglalja le torontói járatát a Lufthansánál, és látogasson el a világ egyik legmultikulturálisabb és legélhetőbb városába.

Időjárás: Toronto

  Мa Hétfő Kedd Szerda
28°C

Мa
28°C | 20°C 29°C | 21°C 28°C | 18°C 24°C | 16°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Toronto a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Toronto, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.