Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Toronto

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Toronto Információk

Budapest Toronto repülőjegy (BUD - YTO) - foglaljon kedvező áron repülőjegyet és repüljön Toronto városába

Budapest Toronto repülőjegy (BUD - YTO)! Számos úti beszámoló alapján mindenféleképp érdemes ellátogatni Torontóba, Kanada legnagyobb városába, hogy megismerkedhessünk impozáns modern építészetével. A legismertebb látnivaló a CN torony, a világ legmagasabb televíziótornya. Fontos építmény még a Toronto Domion Centre, melyet az ismert építész, Ludwig Mies van der Rohe álmodott meg. További programlehetőséget kínál a Royal Ontario Museum, mely egyben Kanada legnagyobb múzeuma, és számos tematikus kiállítással várja a vendégeket; például a múzeum távol-keleti gyűjteménye az egész világon ismert és egyedülálló. Foglalja le torontói járatát a Lufthansánál, és látogasson el a világ egyik legmultikulturálisabb és legélhetőbb városába.

Időjárás in Toronto

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Toronto-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Toronto, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.