• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Torinó

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 55.900 HUF*

Járatok világszerte

Torinó Információk

Budapest Torino repülőjegy (BUD - TRN) - foglaljon jutányos áron repülőjegyet és repüljön Torinóba

Budapest Torino repülőjegy (BUD - TRN)! Élvezze a nagyszerű árainkat és vegye igénybe torinói járatainkat. Torinó csak Önre vár. Ez a település Piedmont régió fővárosa, Olaszország negyedik legnagyobb városa. Torinó a Dura és a Po folyó találkozásánál fekvő, építészetéről és múzeumairól híres város. A település szívében található a Piazza Castello, ez ad otthont a Palazzo Reale-nak, amely a Savoy dinasztia királyi rezidenciája. Torinó talán legvonzóbb látványossága a barokk városközpont, amely tökéletesen illik a város arisztokratikus légkörbe, széles sugárutak szelik át, amelyeket kávézók tarkítanak. Foglaljon olcsó repülőjegyet a Lufthansánál még ma és élvezze a lenyűgözően alacsony árainkat!

Időjárás in Torinó

 • Időjárás Мa
  Мa
  15°C
  /
  9°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  18°C
  /
  8°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  19°C
  /
  9°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  17°C
  /
  7°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Torinó-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Torinó, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.