Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Torinó

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Torinó Információk

Budapest Torino repülőjegy (BUD - TRN) - foglaljon jutányos áron repülőjegyet és repüljön Torinóba

Budapest Torino repülőjegy (BUD - TRN)! Élvezze a nagyszerű árainkat és vegye igénybe torinói járatainkat. Torinó csak Önre vár. Ez a település Piedmont régió fővárosa, Olaszország negyedik legnagyobb városa. Torinó a Dura és a Po folyó találkozásánál fekvő, építészetéről és múzeumairól híres város. A település szívében található a Piazza Castello, ez ad otthont a Palazzo Reale-nak, amely a Savoy dinasztia királyi rezidenciája. Torinó talán legvonzóbb látványossága a barokk városközpont, amely tökéletesen illik a város arisztokratikus légkörbe, széles sugárutak szelik át, amelyeket kávézók tarkítanak. Foglaljon olcsó repülőjegyet a Lufthansánál még ma és élvezze a lenyűgözően alacsony árainkat!

Időjárás in Torinó

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Torinó-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Torinó, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.