Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Tbiliszi

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Tbiliszi Információk

Budapest Tbiliszi repülőjegy (BUD - TBS) - foglalja le kedvező árú repülőjegyét és utazzon Tbiliszibe!

Használja ki kedvező árainkat és repüljön Tbiliszibe! Budapest Tbiliszi repülőjegy (BUD - TBS). A grúz főváros számtalan látnivalóval szolgál. Csodálja meg a városközpont történelmi épületeit, például az Anchiskhati-templomot vagy a Sioni-székesegyházat, majd tegyen egy sétát a Vake parkban. A város híres vallási toleranciájáról is meggyőződhet, az óvárosban 500 méteren belül található ortodox és katolikus templom, zsinagóga és mecset is. A város kénes gyógyforrásairól is híres - pihenjen egy délutánt az egyik fürdőben. Térjen be egy étterembe és kóstolja meg a helyi ételkülönlegességeket is! Foglalja le repülőjegyét Tbiliszibe még ma és repüljön Grúziába a Lufthansával!

Időjárás in Tbiliszi

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Tbiliszi-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Tbiliszi, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.