• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Tallinn

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 64.000 HUF*

Járatok világszerte

Tallinn Információk

Budapest Tallinn repülőjegy (BUD - TLL) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Tallinnba

Budapest Tallinn repülőjegy (BUD - TLL)! Használja ki a Lufthansa kedvező tarifáit és utazzon Tallinba. Mindig is el szeretett volna látogatni északra? Tegyen egy sétát az észt főváros középkori hangulatú belvárosában, amely 1997 óta az UNESCO Világörökség része. Látogasson el a Toompea lovagvárba, ahol a Tallinni Dómot és a Várkastélyt is megtekintheti. Az útikönyvek előszeretettel ajánlják az utazók figyelmébe a gyönyörű gótikus Városházát, a Szent Olaf-dómot és a botanikus kertet is. A vásárlás szerelmesei semmiképp ne hagyják ki a Müürivahe utcában található piacot. Az egész napos városnézés után az óváros számos bárjának egyikében lazíthat. Foglalja le ma repülőjegyét Tallinnba, a Lufthansa járatára!

Időjárás in Tallinn

 • Időjárás Мa
  Мa
  23°C
  /
  13°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  22°C
  /
  13°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  24°C
  /
  12°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  22°C
  /
  13°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Tallinn-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Tallinn, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.