Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Tallinn

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Tallinn Információk

Budapest Tallinn repülőjegy (BUD - TLL) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Tallinnba

Budapest Tallinn repülőjegy (BUD - TLL)! Használja ki a Lufthansa kedvező tarifáit és utazzon Tallinba. Mindig is el szeretett volna látogatni északra? Tegyen egy sétát az észt főváros középkori hangulatú belvárosában, amely 1997 óta az UNESCO Világörökség része. Látogasson el a Toompea lovagvárba, ahol a Tallinni Dómot és a Várkastélyt is megtekintheti. Az útikönyvek előszeretettel ajánlják az utazók figyelmébe a gyönyörű gótikus Városházát, a Szent Olaf-dómot és a botanikus kertet is. A vásárlás szerelmesei semmiképp ne hagyják ki a Müürivahe utcában található piacot. Az egész napos városnézés után az óváros számos bárjának egyikében lazíthat. Foglalja le ma repülőjegyét Tallinnba, a Lufthansa járatára!

Időjárás in Tallinn

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Tallinn-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Tallinn, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.