Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Szöul

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Szöul Információk

Budapest Szöul repülőjegy (BUD - SEL) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Szöulba!

Budapest Szöul repülőjegy (BUD - SEL)! Használja ki kedvező árainkat és repüljön Szöulba a Lufthansával! Fedezze fel Dél-Korea fővárosát és tapasztalja meg egy nyüzsgő délkelet-ázsiai város hangulatát! Látogasson el a Kyongbok palotába, a Jogyesa templomba vagy a helyi Nemzeti Múzeumba! A modern belváros számtalan lehetőséget nyújt a vásárlás és a kulináris élvezetek kedvelőinek. Tegyen egy sétát a várost átszelő Hangang folyó partján vagy az óriási parkok egyikében. A tízmilliós városban garantáltan új élmények várják! Foglalja le repülőjegyét még ma és utazzon Szöulba a Lufthansával!

Időjárás in Szöul

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Szöul-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Szöul, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.