Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Szingapúr

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Szingapúr Információk

Budapest Szingapúr repülőjegy (BUD - SIN) - foglalja le repülőjegyét és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Szingapúr repülőjegy (BUD - SIN). Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos keletre! Szingapúr a vásárlók mennyországa. Ha a vásárlást városnézéssel köti össze, úgy a Suntec City, a Raffles City és a Marina Square Shopping Mall bevásárlóközpontokat ejtse útba. Sétáljon végig a több kilométer hosszú Orchard Roadon, ahol egymás mellett sorakoznak a tízszintes bevásárlóközpontok. Amennyiben kultúrára vágyik, nézze meg az Esplanade színház különleges épületét vagy üljön fel a londonihoz hasonló, de annál nagyobb óriáskerékre, a Singapore Eye-ra. Foglalja le még ma jutányos árú repülőjegyét a Lufthansánál!

Időjárás in Szingapúr

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Szingapúr-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Szingapúr, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.