• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Szingapúr

Foglaljon most olcsónak Lufthansa

Lufthansa

Járatok világszerte

Szingapúr Információk

Budapest Szingapúr repülőjegy (BUD - SIN) - foglalja le repülőjegyét és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Szingapúr repülőjegy (BUD - SIN). Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos keletre! Szingapúr a vásárlók mennyországa. Ha a vásárlást városnézéssel köti össze, úgy a Suntec City, a Raffles City és a Marina Square Shopping Mall bevásárlóközpontokat ejtse útba. Sétáljon végig a több kilométer hosszú Orchard Roadon, ahol egymás mellett sorakoznak a tízszintes bevásárlóközpontok. Amennyiben kultúrára vágyik, nézze meg az Esplanade színház különleges épületét vagy üljön fel a londonihoz hasonló, de annál nagyobb óriáskerékre, a Singapore Eye-ra. Foglalja le még ma jutányos árú repülőjegyét a Lufthansánál!

Időjárás in Szingapúr

 • Időjárás Мa
  Мa
  32°C
  /
  27°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  32°C
  /
  27°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  32°C
  /
  27°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  31°C
  /
  27°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.

Repülőjegy az Szingapúr a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Szingapúr, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.