• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Szentpétervár

Foglaljon most olcsónak Lufthansa

Lufthansa

már 62.100 HUF*

Járatok világszerte

Szentpétervár Információk

Budapest Szentpétervár repülőjegy (BUD - LED) - Foglaljon gazdaságos árú repülőjegyet és repüljön Szentpétervárra

Budapest Szentpétervár repülőjegy (BUD - LED)! Élvezze alacsony árainkat szentpétervári járatainkon. Miért is ne látogatná meg a fehér éjszakáiról híres várost? A nyári napforduló körüli hetekben éjszaka sincsen teljes sötétség Szentpéterváron. Ebben a városban található a világ egyik legnagyobb múzeuma, a State Hermitage, ahol majdnem hárommillió kiállítási tárgy tekinthető meg. A várost átszelve hatalmas katedrálisokba és múzeumokba botlunk. A nappal elmúltával pedig az éjszakai élet kedvelői töltik meg a bárokat és szórakozóhelyeket, hogy megmutassák, ez a város soha nem alszik. Foglalja le repülőjegyét a Lufthansával még ma és élvezze alacsony árainkat.

Időjárás in Szentpétervár

 • Időjárás Мa
  Мa
  20°C
  /
  15°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  21°C
  /
  15°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  20°C
  /
  14°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  19°C
  /
  14°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.

Repülőjegy az Szentpétervár a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Szentpétervár, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.