Repülőjegy
Budapest Stuttgart

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 53.900 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Stuttgart Információk

Image

Budapest Stuttgart repülőjegy (BUD - STR) - foglalja le repülőjegyét Stuttgartba és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!


Budapest Stuttgart repülőjegy (BUD - STR). Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön Stuttgartba! Kezdje a sétát a Königstrasse-n, ahol sok üzlet mellett a pályaudvart is megnézheti. Majd menjen el a Carl Eugen von Württemberg által épített utolsó nagy barokk kastélyhoz. Az épület közelében megtalálja a Staatstheatert (színházat), több múzeumot, kiállítást. Látogasson el a világ első TV-tornyába, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környékre. Nem csak a technika iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan a modern Mercedes múzeum! Kicsik-nagyon kedvelt kiránduló helye a Wilhelma állatkert. A természet szerelmesei sok túrázási lehetőséget is találnak. Repüljön a Lufthansával Stuttgartba!

Időjárás: Stuttgart

  Мa Csütörtök Péntek Szombat
25°C

Мa
25°C | 17°C 23°C | 14°C 26°C | 13°C 29°C | 14°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Stuttgart a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Stuttgart, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.