• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Stuttgart

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 45.700 HUF*

Járatok világszerte

Stuttgart Információk

Budapest Stuttgart repülőjegy (BUD - STR) - foglalja le repülőjegyét Stuttgartba és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Stuttgart repülőjegy (BUD - STR). Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön Stuttgartba! Kezdje a sétát a Königstrasse-n, ahol sok üzlet mellett a pályaudvart is megnézheti. Majd menjen el a Carl Eugen von Württemberg által épített utolsó nagy barokk kastélyhoz. Az épület közelében megtalálja a Staatstheatert (színházat), több múzeumot, kiállítást. Látogasson el a világ első TV-tornyába, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környékre. Nem csak a technika iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan a modern Mercedes múzeum! Kicsik-nagyon kedvelt kiránduló helye a Wilhelma állatkert. A természet szerelmesei sok túrázási lehetőséget is találnak. Repüljön a Lufthansával Stuttgartba!

Időjárás in Stuttgart

 • Időjárás Мa
  Мa
  9°C
  /
  4°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  10°C
  /
  3°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  11°C
  /
  1°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  14°C
  /
  7°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Stuttgart-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Stuttgart, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.