Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Stockholm

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Stockholm Információk

Budapest Stockholm repülőjegy (BUD - STO) - foglalja le repülőjegyét és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos Stockholmba! Budapest Stockholm repülőjegy (BUD - STO). Nemcsak a város különös fekvése és a megszámlálhatatlan látványosság miatt kihagyhatatlan úticél Stockholm. A királyi pár rezidenciáját és a stockholmi katedrálist feltétlenül látogassa meg. A södermalmi vásárlás után az óvárosban a középkori házakat csodálhatja meg. Djurgården egyik híres látnivalója, a szabadtéri skanzen a világ egyik legrégebbi ilyen múzeuma. Ne felejtse ki programjából a stockholmi városházát, amely a svéd építészet egyik grandiózus példája. Foglalja le repülőjegyét a Lufthansánál, hiszen kedvező árainkkal csak nyerhet.

Időjárás in Stockholm

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Stockholm-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Stockholm, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.