Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Seattle

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón


már 215.600 HUF*

Járatok világszerte

Seattle Információk

Budapest Seattle repülőjegy (BUD - SEA) - foglaljon helyet megfizethető árú járatainkra és repüljön Seattle-be.

Élvezze a kedvező áraink nyújtotta előnyöket Seattle-i járatainkon. Seattle csak Önre vár! Budapest Seattle repülőjegy (BUD - SEA)! A város Washington államban fekszik a Washington-tó mellett. Itt mindenki megtalálhatja a maga számára érdekes helyeket. Modern bevásárlóközpontok, vízparti éttermek és lenyűgöző felhőkarcolók tarkítják a várost. Miért ne látogatná meg a Seattle Center-t, a település kulturális központját, vagy akár a Pike Place Market-et, ahol helyi különlegességek tárháza vár Önre? Foglalja le repülőjegyét még ma a Lufthansa-nál és repüljön Seattle városába!

Időjárás in Seattle

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Seattle-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Seattle, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.