Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Palermo

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Palermo Információk

Budapest Palermo repülőjegy (BUD - PMO) - foglaljon repülőjegyet kedvező áron és utazzon Palermoba

Budapest Palermo repülőjegy (BUD - PMO)! Használja ki a Lufthansa kedvező árait és utazzon az olaszországi Palermoba. Tapasztalja meg a dél-európai és az észak-afrikai hangulat keveredését, nézze meg a székesegyházat vagy kóstolja meg a dél-olasz konyha remekeit. A számos templom mellett érdemes ellátogatni a város Régészeti Múzeumába, amely gazdag etruszk, görög és római gyűjteménynek ad otthont. Palermó jelentős építészeti örökséggel rendelkezik, többek között számos normann épületre bukkanhatunk. Fedezze fel Szicília történelmi emlékekben gazdag fővárosát. Foglalja le ma repülőjegyét Palermóba a Lufthansa járatára!

Időjárás in Palermo

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Palermo-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Palermo, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.