• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Palermo

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 47.300 HUF*

Járatok világszerte

Palermo Információk

Budapest Palermo repülőjegy (BUD - PMO) - foglaljon repülőjegyet kedvező áron és utazzon Palermoba

Budapest Palermo repülőjegy (BUD - PMO)! Használja ki a Lufthansa kedvező árait és utazzon az olaszországi Palermoba. Tapasztalja meg a dél-európai és az észak-afrikai hangulat keveredését, nézze meg a székesegyházat vagy kóstolja meg a dél-olasz konyha remekeit. A számos templom mellett érdemes ellátogatni a város Régészeti Múzeumába, amely gazdag etruszk, görög és római gyűjteménynek ad otthont. Palermó jelentős építészeti örökséggel rendelkezik, többek között számos normann épületre bukkanhatunk. Fedezze fel Szicília történelmi emlékekben gazdag fővárosát. Foglalja le ma repülőjegyét Palermóba a Lufthansa járatára!

Időjárás in Palermo

 • Időjárás Мa
  Мa
  22°C
  /
  21°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  22°C
  /
  18°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  20°C
  /
  17°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  22°C
  /
  17°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Palermo-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Palermo, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.