• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Nürnberg

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 62.000 *

Járatok világszerte

Nürnberg Információk

Budapest Nürnberg repülőjegy (BUD - NUE) - foglaljon kedvező áron kínált repülőjegyet és látogasson el Nürnbergbe

Budapest Nürnberg repülőjegy (BUD - NUE). Éljen a Lufthansa remek ajánlatával és látogasson el Nürnbergbe, Bajorország második legnagyobb városába. Nürnberg évszázadokon keresztül fontos szerepet töltött be, már a Német-római Birodalom egyik legnagyobb települése volt, így számos történelmi látnivalót kínál az ide látogató vendégeknek. Sétáljon az óvárosban, tekintse meg a középkori várat, a templomokat, vagy a nemzetiszocialista párt által hatalmas területen épített Birodalmi Pártnapok negyedet. Repüljön a Lufthansával Dürer szülővárosába. Ne hagyja ki a festő szülőházát sem, és látogasson el a város múzeumaiba!

Időjárás in Nürnberg

 • Időjárás Мa
  Мa
  11°C
  /
  4°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  7°C
  /
  2°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  6°C
  /
  0°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  6°C
  /
  0°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Nürnberg-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Nürnberg, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.