Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Newcastle

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 50.700 HUF*

Járatok világszerte

Newcastle Információk

Budapest Newcastle repülőjegy (BUD - NCL) - foglaljon kedvezményes árú repülőjegyet Newcastle-ba

Utazzon kedvezményes áron Newcastle-be a Lufthansa-val! Budapest Newcastle repülőjegy (BUD - NCL)! Newcastle városa Önre vár! Látogasson el a legendás focicsapat, a Szarkák stadionjába és élvezze az angol futball legjavát! Tekintse meg a fantasztikus belvárost, és gyönyörködjön a modern építészet remekeiben! Válogasson kedvére az autentikus angol fogadók és az elegáns belvárosi szállodák között. Keljen át a lélegzetelállító Millenium-hídon, mely este színpompás fényárban úszik. Ne habozzon, foglalja le kedvezményes árú repülőjegyét még ma, és utazzon Anglia felejthetetlen városába, Newcastle-ba!

Időjárás in Newcastle

 • Időjárás Мa
  Мa
  14°C
  /
  8°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  14°C
  /
  10°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  13°C
  /
  9°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  12°C
  /
  8°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Newcastle-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Newcastle, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.