Repülőjegy
Budapest New York

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

New York Információk

Image

Budapest New York repülőjegy (BUD - NYC) - Váltson jegyet kedvezményes áron, és repüljön New Yorkba!


Éljen a kedvezményes árú jegyek adta lehetőséggel, és utazzon New Yorkba repülővel! Budapest New York repülőjegy (BUD - NYC)! Fedezze fel személyesen az USA legnépesebb városát! New York számtalan látnivalót kínál az idelátogatóknak. Nem csupán a Szabadság-szobor, a Times Square, a Wall Street és a városképet meghatározó felhőkarcolók csalogatják ide a turistákat. A világváros nyüzsgő mindennapjai is sok meglepetést tartogatnak az újdonságokra nyitott látogatók számára. Ráadásul számtalan program ingyenesen látogatható; ezekről érdemes előre tájékozódni. Felejthetetlen élmények szinte karnyújtásnyira. Ne késlekedjen, váltsa meg New York-i menetjegyét a Lufthansánál még ma!

Időjárás: New York

  Мa Hétfő Kedd Szerda
30°C

Мa
30°C | 20°C 29°C | 22°C 29°C | 22°C 31°C | 22°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az New York a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást New York, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.