Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest New York

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

New York Információk

Budapest New York repülőjegy (BUD - NYC) - Váltson jegyet kedvezményes áron, és repüljön New Yorkba!

Éljen a kedvezményes árú jegyek adta lehetőséggel, és utazzon New Yorkba repülővel! Budapest New York repülőjegy (BUD - NYC)! Fedezze fel személyesen az USA legnépesebb városát! New York számtalan látnivalót kínál az idelátogatóknak. Nem csupán a Szabadság-szobor, a Times Square, a Wall Street és a városképet meghatározó felhőkarcolók csalogatják ide a turistákat. A világváros nyüzsgő mindennapjai is sok meglepetést tartogatnak az újdonságokra nyitott látogatók számára. Ráadásul számtalan program ingyenesen látogatható; ezekről érdemes előre tájékozódni. Felejthetetlen élmények szinte karnyújtásnyira. Ne késlekedjen, váltsa meg New York-i menetjegyét a Lufthansánál még ma!

Időjárás in New York

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy New York-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást New York, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.