Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Nápoly

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Nápoly Információk

Budapest Nápoly repülőjegy (BUD - NAP) - foglaljon kedvezményes repülőjegyet Nápolyba!

Budapest Nápoly repülőjegy (BUD - NAP). Itt a remek alkalom, hogy ellátogasson Nápolyba, Dél-Olaszország legnagyobb városába, mely felett a Vezúv őrködik! Nápoly fantasztikus kikapcsolódást nyújt a kultúra, a gasztronómia, a tenger és az nyüzsgő olasz éjszaka szerelmeseinek egyaránt! A művészetek megszállottjai az ókori, középkori, gótikus, reneszánsz és barokk remekművek közt válogathatnak, a konyhaművészet iránt érdeklődők rengeteg ínyenc étteremben próbálhatják ki a helyi specialitásokat. Nápoly híres hagyományőrző épületeiről. Az éjszakai élet megszállottjai sem fognak csalódottan hazatérni! Kapjon hát az alkalmon, és látogasson el Nápolyba kedvezményesen a Lufthansával!

Időjárás in Nápoly

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Nápoly-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Nápoly, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.