• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Nápoly

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 60.700 HUF*

Járatok világszerte

Nápoly Információk

Budapest Nápoly repülőjegy (BUD - NAP) - foglaljon kedvezményes repülőjegyet Nápolyba!

Budapest Nápoly repülőjegy (BUD - NAP). Itt a remek alkalom, hogy ellátogasson Nápolyba, Dél-Olaszország legnagyobb városába, mely felett a Vezúv őrködik! Nápoly fantasztikus kikapcsolódást nyújt a kultúra, a gasztronómia, a tenger és az nyüzsgő olasz éjszaka szerelmeseinek egyaránt! A művészetek megszállottjai az ókori, középkori, gótikus, reneszánsz és barokk remekművek közt válogathatnak, a konyhaművészet iránt érdeklődők rengeteg ínyenc étteremben próbálhatják ki a helyi specialitásokat. Nápoly híres hagyományőrző épületeiről. Az éjszakai élet megszállottjai sem fognak csalódottan hazatérni! Kapjon hát az alkalmon, és látogasson el Nápolyba kedvezményesen a Lufthansával!

Időjárás in Nápoly

 • Időjárás Мa
  Мa
  21°C
  /
  14°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  20°C
  /
  12°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  22°C
  /
  11°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  22°C
  /
  12°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Nápoly-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Nápoly, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.