Repülőjegy
Budapest München

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 55.900 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

München Információk

Image

Budapest München repülőjegy (BUD - MUC) - foglalja le jegyét kezdvezményes áron, és utazzon Münchenbe


Budapest München repülőjegy (BUD - MUC). Utazzon kedvezményes áron Bajorország fővárosába, a sör hazájába, Münchenbe! A gyönyörű, romantikus hangulatú város kiváló úti cél párok, baráti társaságok, de nagycsaládosok számára is. München hangulatos utcái, piaca, egyedülálló épületei, rendezvényei és üzletei között mindenki talál ízlésének és hangulatának megfelelőt hétvégi kikapcsolódásához. Tekintse meg a Marienplatzot, ahol a csodálatos harangjáték meghallgatása után végiglátogathatja München tradicionális sörözőit: a Hofbräuhaus-t és a Schrannenhallét. Kulturális programok egész évben elérhetőek, és érdemes útba ejteni az impozáns barokk Nymphenburg-palotát is. Ne habozzon, foglalja le kedvezményesen repülőjegyét Münchenbe még ma!

Időjárás: München

  Мa Hétfő Kedd Szerda
36°C

Мa
36°C | 22°C 30°C | 20°C 35°C | 20°C 24°C | 16°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az München a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást München, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.