• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest München

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 55.900 HUF*

Járatok világszerte

München Információk

Budapest München repülőjegy (BUD - MUC) - foglalja le jegyét kezdvezményes áron, és utazzon Münchenbe

Budapest München repülőjegy (BUD - MUC). Utazzon kedvezményes áron Bajorország fővárosába, a sör hazájába, Münchenbe! A gyönyörű, romantikus hangulatú város kiváló úti cél párok, baráti társaságok, de nagycsaládosok számára is. München hangulatos utcái, piaca, egyedülálló épületei, rendezvényei és üzletei között mindenki talál ízlésének és hangulatának megfelelőt hétvégi kikapcsolódásához. Tekintse meg a Marienplatzot, ahol a csodálatos harangjáték meghallgatása után végiglátogathatja München tradicionális sörözőit: a Hofbräuhaus-t és a Schrannenhallét. Kulturális programok egész évben elérhetőek, és érdemes útba ejteni az impozáns barokk Nymphenburg-palotát is. Ne habozzon, foglalja le kedvezményesen repülőjegyét Münchenbe még ma!

Időjárás in München

 • Időjárás Мa
  Мa
  11°C
  /
  8°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  18°C
  /
  8°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  23°C
  /
  10°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  22°C
  /
  13°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy München-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást München, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.