Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Mumbai

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Mumbai Információk

Budapest Mumbai repülőjegy (BUD - BOM) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet Mumbaiba

Utazzon megfizethető áron Mumbaiba a Lufthansával! Budapest Mumbai repülőjegy (BUD - BOM)! Mumbai lélegzetelállító városa Önre vár! Fedezze fel a tradíció és a modern világ találkozását a fantasztikus indiai városban! Az Arab-tenger közelében fekvő trópusi várost tavasszal és ősszel érdemes meglátogani, elkerülve a nyári kánikulát. Tekintse meg Mumbai kikötőjét, India kapuját, sétáljon a gyönyörű pálmafákkal övezett tengerparton. Látogasson el az ellentétek városába, ahol a luxus és egyszerűség, kelet és nyugat találkozik! Ne habozzon, foglalja le kedvező árú repülőjegyét még ma, és utazzon India felejthetetlen városába, Mumbaiba!

Időjárás in Mumbai

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Mumbai-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Mumbai, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.