• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Mumbai

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 135.000 HUF*

Járatok világszerte

Mumbai Információk

Budapest Mumbai repülőjegy (BUD - BOM) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet Mumbaiba

Utazzon megfizethető áron Mumbaiba a Lufthansával! Budapest Mumbai repülőjegy (BUD - BOM)! Mumbai lélegzetelállító városa Önre vár! Fedezze fel a tradíció és a modern világ találkozását a fantasztikus indiai városban! Az Arab-tenger közelében fekvő trópusi várost tavasszal és ősszel érdemes meglátogani, elkerülve a nyári kánikulát. Tekintse meg Mumbai kikötőjét, India kapuját, sétáljon a gyönyörű pálmafákkal övezett tengerparton. Látogasson el az ellentétek városába, ahol a luxus és egyszerűség, kelet és nyugat találkozik! Ne habozzon, foglalja le kedvező árú repülőjegyét még ma, és utazzon India felejthetetlen városába, Mumbaiba!

Időjárás in Mumbai

 • Időjárás Мa
  Мa
  34°C
  /
  20°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  34°C
  /
  20°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  34°C
  /
  19°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  34°C
  /
  20°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Mumbai-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Mumbai, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.