• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Milánó

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 55.200 *

Járatok világszerte

Milánó Információk

Budapest Milánó repülőjegy (BUD - MIL) - Rendeljen kedvezményes árú repülőjegyet Milánóba!

Budapest Milánó repülőjegy (BUD - MIL)! Utazzon Milánóba a Lufthansa kedvezményes repülőjegyével! Milánó Észak-Olaszország második legnagyobb városa, kiváló úti cél a kultúra és a divat szerelmeseinek. A gyönyörű olasz város minden idelátogatót elvarázsol; nem csupán lélegzetelállító épületeivel és világhírű üzleteivel, hanem romantikus hangulatával és magával ragadó utcáival, tereivel is. Töltsön el néhány napot a festői Milánóban és élvezze a gasztronómia, a hagyomány, a divat és a nyüzsgő városi élet minden pillanatát! Foglalja le repülőjegyét még ma! Milánó kihagyhatatlan, egyszerűen látni kell!

Időjárás in Milánó

 • Időjárás Мa
  Мa
  6°C
  /
  1°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  8°C
  /
  2°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  8°C
  /
  2°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  9°C
  /
  4°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Milánó-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Milánó, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.