Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Miami

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Miami Információk

Budapest Miami repülőjegy (BUD - MIA) - foglalja le kedvezményesen repülőjegyét és utazzon Miamiba!

Budapest Miami repülőjegy (BUD - MIA). Utazzon kedvezményes áron Miamiba! Miami gyönyörű városa Florida egyik legszebb részén található. Utazzon el párjával vagy családjával erre a felejthetetlen helyre, és élvezze a legfinomabb koktélokat az óceán partján napozva! A lélegzetelállító modern város és a mesés tengerpart Önt is elvarázsolja majd! A Miami Metro rácsok nélküli állatkertje, a híres delfin show-k és a South Beach megannyi étterme és bárja számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak. Önre vár az USA egyik legszebb üdülőhelye, az exkluzív Miami! Foglalja le repülőjegyét még ma!

Időjárás in Miami

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Miami-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Miami, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.