• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Miami

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

Járatok világszerte

Miami Információk

Budapest Miami repülőjegy (BUD - MIA) - foglalja le kedvezményesen repülőjegyét és utazzon Miamiba!

Budapest Miami repülőjegy (BUD - MIA). Utazzon kedvezményes áron Miamiba! Miami gyönyörű városa Florida egyik legszebb részén található. Utazzon el párjával vagy családjával erre a felejthetetlen helyre, és élvezze a legfinomabb koktélokat az óceán partján napozva! A lélegzetelállító modern város és a mesés tengerpart Önt is elvarázsolja majd! A Miami Metro rácsok nélküli állatkertje, a híres delfin show-k és a South Beach megannyi étterme és bárja számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak. Önre vár az USA egyik legszebb üdülőhelye, az exkluzív Miami! Foglalja le repülőjegyét még ma!

Időjárás in Miami

 • Időjárás Мa
  Мa
  30°C
  /
  24°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  29°C
  /
  24°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  29°C
  /
  24°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  30°C
  /
  24°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Miami-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Miami, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.