Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Mexikóváros

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Mexikóváros Információk

Budapest Mexikóváros repülőjegy (BUD - MEX) - foglalja le kedvező árú repülőjegyét és repüljön Mexikóvárosba!

Budapest Mexikóváros repülőjegy (BUD - MEX)! Éljen a kedvező lehetőséggel és repüljön Mexikóvárosba! A mexikói főváros fekvése mesébe illő: 2240 méterrel a tengerszint felett helyezkedik el, vulkánok és hegycsúcsok között. Legfontosabb látnivalói a Függetlenség Angyalának monumentális szobra, a főtér a katedrálissal, a Nemzeti Palota, és a Három Kultúra Tere. Ezek megtekintése mellett talán még az adja vissza legjobban a város valódi hangulatát, ha megtapasztaljuk a latin-amerikai temperamentumot, az őslakos indiánok jelenlétét, valamint megkóstoljuk a mexikói konyha remekeit. Foglalja le repülőjegyét és repüljön kedvező áron Mexikóvárosba a Lufthansával!

Időjárás in Mexikóváros

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Mexikóváros-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Mexikóváros, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.