• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Málta

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 48.900 HUF*

Járatok világszerte

Málta Információk

Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA) - foglaljon most kedvező áron repülőjegyet és utazzon Málta szigetére.

A Lufthansa kedvező ajánlataival igazán jó áron utazhat Máltára és a gyönyörű szomszédos szigetekre. Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA). Máltai üdülése alkalmával kipihenheti magát a festői mediterrán tengerparton. Amennyiben érdekli a történelem, gyorsan meg fogja szeretni a szigetet, hiszen számos épület mesél a régi korokról, Málta hosszú és eseménydús történelméről. Ilyen például a Hal Salfieni Hypogeum ókori maradványa, valamint a több mint 500 éves Szent János Katedrális, melyben Caravaggio két alkotását is megtekinthetjük. Málta természeti szépségekben is bővelkedik, ezek közül kiemelkedik a csónakkal megközelíthető, csodálatos barlang, a Blue Grotto. A Lufthansa elviszi Önt Máltára, egy felejthetetlen utazásra.

Időjárás in Málta

 • Időjárás Мa
  Мa
  24°C
  /
  20°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  26°C
  /
  20°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  25°C
  /
  20°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  25°C
  /
  19°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Málta-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Málta, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.