Repülőjegy
Budapest Málta

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Málta Információk

Image

Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA) - foglaljon most kedvező áron repülőjegyet és utazzon Málta szigetére.


A Lufthansa kedvező ajánlataival igazán jó áron utazhat Máltára és a gyönyörű szomszédos szigetekre. Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA). Máltai üdülése alkalmával kipihenheti magát a festői mediterrán tengerparton. Amennyiben érdekli a történelem, gyorsan meg fogja szeretni a szigetet, hiszen számos épület mesél a régi korokról, Málta hosszú és eseménydús történelméről. Ilyen például a Hal Salfieni Hypogeum ókori maradványa, valamint a több mint 500 éves Szent János Katedrális, melyben Caravaggio két alkotását is megtekinthetjük. Málta természeti szépségekben is bővelkedik, ezek közül kiemelkedik a csónakkal megközelíthető, csodálatos barlang, a Blue Grotto. A Lufthansa elviszi Önt Máltára, egy felejthetetlen utazásra.

Időjárás: Málta

  Мa Vasárnap Hétfő Kedd
23°C

Мa
23°C | 15°C 24°C | 16°C 25°C | 16°C 26°C | 16°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Málta a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Málta, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.