Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Málta

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Málta Információk

Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA) - foglaljon most kedvező áron repülőjegyet és utazzon Málta szigetére.

A Lufthansa kedvező ajánlataival igazán jó áron utazhat Máltára és a gyönyörű szomszédos szigetekre. Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA). Máltai üdülése alkalmával kipihenheti magát a festői mediterrán tengerparton. Amennyiben érdekli a történelem, gyorsan meg fogja szeretni a szigetet, hiszen számos épület mesél a régi korokról, Málta hosszú és eseménydús történelméről. Ilyen például a Hal Salfieni Hypogeum ókori maradványa, valamint a több mint 500 éves Szent János Katedrális, melyben Caravaggio két alkotását is megtekinthetjük. Málta természeti szépségekben is bővelkedik, ezek közül kiemelkedik a csónakkal megközelíthető, csodálatos barlang, a Blue Grotto. A Lufthansa elviszi Önt Máltára, egy felejthetetlen utazásra.

Időjárás in Málta

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Málta-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Málta, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.