• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Málta

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 50.900 HUF*

Járatok világszerte

Málta Információk

Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA) - foglaljon most kedvező áron repülőjegyet és utazzon Málta szigetére.

A Lufthansa kedvező ajánlataival igazán jó áron utazhat Máltára és a gyönyörű szomszédos szigetekre. Budapest Málta repülőjegy (BUD - MLA). Máltai üdülése alkalmával kipihenheti magát a festői mediterrán tengerparton. Amennyiben érdekli a történelem, gyorsan meg fogja szeretni a szigetet, hiszen számos épület mesél a régi korokról, Málta hosszú és eseménydús történelméről. Ilyen például a Hal Salfieni Hypogeum ókori maradványa, valamint a több mint 500 éves Szent János Katedrális, melyben Caravaggio két alkotását is megtekinthetjük. Málta természeti szépségekben is bővelkedik, ezek közül kiemelkedik a csónakkal megközelíthető, csodálatos barlang, a Blue Grotto. A Lufthansa elviszi Önt Máltára, egy felejthetetlen utazásra.

Időjárás in Málta

 • Időjárás Мa
  Мa
  27°C
  /
  18°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  27°C
  /
  20°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  27°C
  /
  20°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  26°C
  /
  19°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Málta-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Málta, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.