Repülőjegy
Budapest Lyon

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 53.800 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Lyon Információk

Image

Budapest Lyon repülőjegy (BUD - LYS) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Lyonba!


Budapest Lyon repülőjegy (BUD - LYS). Használja ki a Lufthansa kedvező árait és repüljön el Lyonba. Látogasson el Lyonba, Franciaország második legnagyobb városába és gazdagodjon páratlan élményekkel! Tegyen egy sétát az óvárosban, nézze meg az Operaházat, a Városházát és a Notre-Dame de Fourvière bazilikát vagy kóstoljon bele a hamisítatlan francia hangulatba egy vasárnap reggelen a Saint-Antoine piacon. Az egész napos városnézés után üljön be a hagyományos helyi éttermek, a bouchon-ok egyikébe, hiszen az ország kulináris fővárosa a legjobb hely a francia konyha kipróbálására. Érdemes ellátogatni a Szépművészeti Múzeumba is, amely az egyik legnagyobb gyűjteménynek ad otthont. Foglalja le ma lyoni repülőjegyét a Lufthansánál!

Időjárás: Lyon

  Мa Csütörtök Péntek Szombat
37°C

Мa
37°C | 24°C 38°C | 23°C 39°C | 24°C 40°C | 24°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Lyon a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Lyon, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.