• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Lyon

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 45.100 HUF*

Járatok világszerte

Lyon Információk

Budapest Lyon repülőjegy (BUD - LYS) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Lyonba!

Budapest Lyon repülőjegy (BUD - LYS). Használja ki a Lufthansa kedvező árait és repüljön el Lyonba. Látogasson el Lyonba, Franciaország második legnagyobb városába és gazdagodjon páratlan élményekkel! Tegyen egy sétát az óvárosban, nézze meg az Operaházat, a Városházát és a Notre-Dame de Fourvière bazilikát vagy kóstoljon bele a hamisítatlan francia hangulatba egy vasárnap reggelen a Saint-Antoine piacon. Az egész napos városnézés után üljön be a hagyományos helyi éttermek, a bouchon-ok egyikébe, hiszen az ország kulináris fővárosa a legjobb hely a francia konyha kipróbálására. Érdemes ellátogatni a Szépművészeti Múzeumba is, amely az egyik legnagyobb gyűjteménynek ad otthont. Foglalja le ma lyoni repülőjegyét a Lufthansánál!

Időjárás in Lyon

 • Időjárás Мa
  Мa
  17°C
  /
  13°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  17°C
  /
  10°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  15°C
  /
  8°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  14°C
  /
  6°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Lyon-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Lyon, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.