Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Lyon

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Lyon Információk

Budapest Lyon repülőjegy (BUD - LYS) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Lyonba!

Budapest Lyon repülőjegy (BUD - LYS). Használja ki a Lufthansa kedvező árait és repüljön el Lyonba. Látogasson el Lyonba, Franciaország második legnagyobb városába és gazdagodjon páratlan élményekkel! Tegyen egy sétát az óvárosban, nézze meg az Operaházat, a Városházát és a Notre-Dame de Fourvière bazilikát vagy kóstoljon bele a hamisítatlan francia hangulatba egy vasárnap reggelen a Saint-Antoine piacon. Az egész napos városnézés után üljön be a hagyományos helyi éttermek, a bouchon-ok egyikébe, hiszen az ország kulináris fővárosa a legjobb hely a francia konyha kipróbálására. Érdemes ellátogatni a Szépművészeti Múzeumba is, amely az egyik legnagyobb gyűjteménynek ad otthont. Foglalja le ma lyoni repülőjegyét a Lufthansánál!

Időjárás in Lyon

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Lyon-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Lyon, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.